Betfirst promotiecode

betFIRST live: streaming en aanbod

7 april 2021
par Evi

Commerciële inhoud | 18+

betFIRST live biedt zijn spelers een uniek aanbod aan verschillende sporten om live op te wedden. Maak kennis met betFIRST TV en de diverse functies voor live weddenschappen. 

betfirst live

Hoe gebruik je de betFIRST live streaming?

Als je ook de wedstrijd waarop je wilt inzetten live wilt bekijken, kun je gebruik maken van de live streaming van betFIRST. Je kan dan alle wedstrijden live volgen zowel op je desktop als je mobiele toestel.

Hoe krijg je toegang tot het streaming platform van betFIRST live?

Om live wedstrijden via betFIRST te kunnen bekijken, hoef je geen speciale software te downloaden. Je gaat gewoon naar de website van betFIRST en daar volg je de volgende stappen:

  1. Registreer je door je persoonlijke gegevens in te vullen.
  2. Maak een storting over op je account.
  3. Ga naar de rubriek ‘live wedden’ en volg de competitie van je keuze.

betfirst live streaming

Condities en voorwaarden

Uiteraard dien je je aan een aantal regels en voorwaarden te houden als je gebruik wilt maken van het streaming platform van betFIRST. Hieronder sommen we de belangrijkste voorwaarden van betFIRST TV voor je op:

  • De dienst is enkel beschikbaar voor geregistreerde gebruikers van betFIRST.
  • Spelers moeten ten minste over € 5 beschikken op hun spelersaccount of in de laatste 48 uur een weddenschap hebben geplaatst.
  • Het ‘live wedstrijd’ symbool moet verschijnen als je live wedstrijden wilt zien. Het volstaat om op dit symbool te klikken om de wedstrijd te kunnen bekijken.

Gebruiksgemak en systeemvereisten

De streamingdienst van betFIRST TV is zo ontworpen dat niet alleen desktopgebruikers eenvoudig live kunnen kijken en inzetten. Ook spelers met mobiele toestellen kunnen de streaming diensten vlot gebruiken. Je dient enkel te beschikken over een snelle internetverbinding en de laatste nieuwe versie van Adobe Flash Player.

betFIRST TV is compatibel op toestellen van Windows, Android en iOS en zowel op de desktop, smartphone als tablet.

betFIRST mobiel

Via de het live streaming platform kun je alle live wedstrijden bekijken in HD kwaliteit. Er zijn tal van diverse sporten waarop je kan inzetten zoals voetbal, tennis, wielrennen, honkbal, darten, hockey, enzovoort. Houd er wel rekening mee dat betFIRST TV enkel in België kan gebruikt worden.

betFIRST live: beschikbare sporten en evenementen

betFIRST live sporten

Je kan bij deze bookmaker wedden op tal van nationale competities, maar ook grotere internationale toernooien. Voetbal is een sport die erg goed wordt vertegenwoordigd. Voor voetbal alleen kun je bij betFIRST kiezen uit meer dan 50 verschillende wedstrijden. Daarnaast kun je ook live inzetten op tennis, basketbal, cricket, golf, honkbal, badminton en volleybal.

In het live schema krijg je een handig overzicht te zien van alle live sporten die vandaag doorgaan. Onder de live scores zie je meteen welke teams gewonnen hebben de afgelopen uren en dagen. Je kan dan zoeken per sport en per land. Op die manier ben je meteen op de hoogte van alles wat er zich afspeelt.

betfirst live aanbod

Soorten weddenschappen

Wil je een live weddenschap plaatsen, dan heb je verschillende mogelijkheden. Er zijn immers diverse soorten weddenschappen die je kan plaatsen. Wil je op meerdere wedstrijden inzetten? Wil je gokken op het aantal doelpunten of op welke speler gaat scoren? Het kan allemaal.

Bij betFIRST kun je inzetten op gecombineerde weddenschappen, enkelvoudige weddenschappen, systeemweddenschappen, handicaps, dubbele kans weddenschappen en nog veel meer.

De beste tips voor betFIRST live weddenschappen

Een live weddenschap plaatsen is leuk en spannend, maar om je kansen te verhogen houd je best rekening met een aantal nuttige tips.

Bestudeer op voorhand het schema

Als je bijvoorbeeld gaat inzetten op een voetbalwedstrijd doe je er goed aan om op voorhand grondig het schema te bekijken. Bekijk de voorgaande wedstrijden van beide teams en houd ook rekening met de wedstrijden die nog moeten gespeeld worden. Meestal kun je hieruit waardevolle informatie halen die invloed kan hebben op je weddenschap. Heeft een ploeg bijvoorbeeld erg veel wedstrijden gespeeld, dan kan bijvoorbeeld vermoeidheid in het nadeel werken.

Wacht het juiste moment af

Het grote voordeel van live weddenschappen is dat je ze niet voor aanvang van de wedstrijd moet inzetten. Je kan gewoon tijdens de live wedstrijden je weddenschap plaatsen. Verloopt de wedstrijd vlot en denk je dat dit zo gaat blijven? Stel je weddenschap dan op die manier af en zet op het juiste moment in.

Als de beste spelers met een blessure op de grond liggen, zet je natuurlijk beter niet in. Natuurlijk moet je ook niet te lang wachten met het afsluiten van je weddenschap, want dan kan het misschien al te laat zijn.

Beheer je budget

Tijdens al dat live wedden, kan het wel eens voorkomen dat je een foutje maakt of dat je zo opgaat in de spanning van de wedstrijd dat je je budget niet meer in de gaten houdt. Toch is dit heel belangrijk omdat je natuurlijk niet met schulden naar huis wilt gaan.

Bedenk goed op voorhand hoeveel je tijdens de wedstrijd maximaal gaat inzetten en houd je hier ook aan. Zo kun je teleurstellingen achteraf voorkomen.

Heb je nog vragen over betFIRST live? Contacteer dan de klantenservice

Op de website van betFIRST kun je al veel nuttige informatie terugvinden over het live wedden en andere onderwerpen. Toch is het soms nodig om rechtstreeks je vraag te stellen. De klantenservice van betFIRST is bereikbaar via de live chat-functie, per e-mail, telefonisch en per brief.

Wil je snel een antwoord op je vraag? Dan is de live chat de verstandigste keuze. Per e-mail krijg je echter ook meestal binnen de 24 uur een antwoord op al je vragen.

Share Button
  • Spelen op Betfirst

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp