Betfirst promotiecode

betFIRST of Ladbrokes: wie is de winnaar van onze test?

1 maart 2020
par Evi

Commerciële inhoud | 18+

Kun je niet kiezen tussen betFIRST of Ladbrokes? Dan zit je hier helemaal goed. We leggen beide bookmakers op de rooster en vergelijken het aanbod, de odds, de mobiele app en de live streaming. 

Hieronder zie je onze resultaten van betFIRST en Ladbrokes:

betFIRST of Ladbrokes betFIRST

 

Ladbrokes

Aanbod sport 3,5/5 4,5/5
Odds 4 /5 3,5/5
Mobiele app 3,5/5 4,5 /5
Live wedden/streaming 4,5 /5 4,5/5
Gemiddelde score 4 /5 4,5 /5
Schrijf je in

Aanbod sport: winnaar Ladbrokes

Aanbod betFIRST

betFIRST is een bookmaker die behoorlijk veel verschillende sporten in zijn aanbod heeft. Je kunt hier wedden op bekende sporten zoals voetbal, basketbal, tennis en wielrennen, maar ook op minder gekende sporten zoals cricket, kabaddi en muai thai sport. Wat het aanbod betreft kunnen de meeste spelers hier hun gading wel vinden.

Aanbod Ladbrokes

Het aanbod van Ladbrokes is echter iets uitgebreider dan het aanbod van betFIRST. Bij Ladbrokes kun je bijvoorbeeld ook gokken op Franse paardenrennen. Deze bookmaker heeft aan deze sport zelfs een volledige rubriek gewijd. Verder zijn alle andere bekende en minder bekende sporten ook aanwezig bij Ladbrokes. Spelers die dus iets meer opties willen, kiezen dus beter voor Ladbrokes.

Ladbrokes voetbal aanbod

Wat het aanbod aan sporten betreft komen beide bookmakers aan de behoeften tegemoet van de meeste online spelers. Het verschil is dat Ladbrokes iets meer mogelijkheden aanbiedt zoals bijvoorbeeld Franse paardenrennen. Als we op vlak van aanbod moeten kiezen tussen betFIRST of Ladbrokes, kiezen we Ladbrokes als winnaar uit.

Odds: winnaar betFIRST

betFIRST of Ladbrokes: de odds

De odds van beide bookmakers liggen erg dicht bij elkaar. Als we grondig gaan vergelijken zien we toch enkele kleine verschillen. Nemen we bijvoorbeeld de Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Arsenal, dan zien we dat de odds van betFIRST net iets hoger liggen dan de odds van Ladbrokes voor dezelfde wedstrijd.

betFIRST:

betFIRST odds

 

Ladbrokes:

odds Ladbrokes

Ook als we gaan kijken naar andere wedstrijden zien we vaak dat betFIRST iets beter uit de bus komt op vlak van odds. Vandaar dat we voor deze categorie betFIRST als winnaar uitroepen.

Mobiele app: winnaar Ladbrokes

Mobiele app betFIRST

Als we gaan kijken naar de mobiele app van betFIRST kunnen we stellen dat deze app erg fijn is in gebruik. Spelers met toestellen van iOS en Android kunnen de app probleemloos installeren. Via deze app kun je genieten van meer dan 25.000 wedstrijden per maand. Daarnaast biedt deze betFIRST app nog diverse functies zoals het ontvangen van push-notificaties, real time statistieken en een live match tracker.

Daarnaast kun je snel en eenvoudig inloggen op je account via de app en profiteren van alle aanbiedingen en acties die beschikbaar zijn. Over het algemeen is dit een hele aangename sport app waarmee je vlot weddenschappen kan plaatsen.

betFIRST app

Mobiele app Ladbrokes

We zijn erg onder de indruk van de app van betFIRST, maar dit geldt ook voor de mobiele Ladbrokes app. Net zoals zijn concurrent kan ook deze app op zowel toestellen van iOS als Android gedownload worden. Je krijgt via de app toegang tot vrijwel alle wedstrijden die ook op de desktop-versie worden aangeboden. Daarnaast kun je eenvoudig live wedden via de app en gebruik maken van de in-play functie waarmee je tijdens de live wedstrijd een gok kan plaatsen.

De app van Ladbrokes heeft een mooie en overzichtelijke lay-out en een breed aanbod met diverse opties. Het is niet gemakkelijk om een keuze te maken tussen betFIRST of Ladbrokes wat de mobiele app betreft. Het aanbod op de betFIRST app is iets minder groot dan dat van Ladbrokes. Vandaar dat we voor mobiele app toch Ladbrokes als winnaar kiezen, al lagen beide bookmakers erg dicht bij elkaar.

Live weddenschappen en streaming: gelijkstand

Live weddenschappen/streaming betFIRST

De volgende vergelijking tussen betFIRST of Ladbrokes gaat over de live mogelijkheden. Spelers die willen genieten van een uitstekende live streaming, kunnen gebruik maken van betFIRST TV. Dit is het live platform van deze bookmaker waarop spelers live wedstrijden kunnen bekijken. Tijdens het bekijken van de live wedstrijd kun je tevens ook weddenschappen plaatsen.

live betting betFIRST streaming

Geregistreerde spelers kunnen gratis gebruik maken van betFIRST TV. Je moet er dan wel voor zorgen dat je minstens € 5 op je speelsaldo hebt staan of in de laatste 48 uur een weddenschap hebt geplaatst.

We kunnen bovendien ook vaststellen dat het live platform van betFIRST erg soepel werkt, zonder onderbrekingen of lange laadtijden en dat is toch wel belangrijk. Een extra pluspunt is dat je ook via mobiele toestellen kunt genieten van betFIRST TV.

Live weddenschappen/streaming Ladbrokes

Ladbrokes beschikt ook over een live streaming center dat toegankelijk is voor gebruikers die beschikken over een account. Bij Ladbrokes heb je de keuze uit erg veel verschillende sporten die je grotendeels ook live kunt bekijken. Je kan bovendien ook vlot live weddenschappen plaatsen via het live streaming center. Dit live platform is ook beschikbaar via de Ladbrokes app zodat je altijd en overal je favoriete sporten live kan bekijken.

live betting ladbrokes streaming

Als je live wilt wedden of live een wedstrijd wilt bekijken, moet je er ook bij deze bookmaker voor zorgen dat je nog geld hebt staan op je spelersrekening of in de laatste 48 uur een weddenschap hebt geplaatst.

Op vlak van live weddenschappen en streaming was het bijna onmogelijk om te kiezen tussen betFIRST of Ladbrokes. Beide bookmakers beschikken namelijk over een uitstekend live platform met diverse weddenschappen. Voor deze rubriek kiezen we dan ook voor een gelijkstand.

Wie is de beste bookmaker: betFIRST of Ladbrokes?

De grote vraag is natuurlijk wie de uiteindelijke winnaar wordt: betFIRST of Ladbrokes. Als we alle punten overlopen kunnen we alleen maar stellen dat beide bookmakers het heel goed doen. Toch steekt Ladbrokes er een beetje bovenuit en dat heeft vooral met het aanbod te maken. Het aanbod aan sporten is net iets ruimer bij Ladbrokes. Zo biedt deze bookmaker bijvoorbeeld ook Franse paardenraces aan.

Het grote aanbod van Ladbrokes zien we ook terug op de mobiele app. Ook hier scoort deze bookmaker dus net iets beter dan betFIRST. Wat live weddenschappen betreft staan ze op gelijke hoogte en als we kijken naar de odds komt betFIRST dan weer iets beter uit de hoek.

De grote winnaar van onze vergelijkende test is Ladbrokes, maar of je nu kiest voor betFIRST of Ladbrokes, je zit bij beide bookmakers helemaal goed!

Share Button
  • Spelen op Betfirst

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp