Betfirst promotiecode

Hoe op sport wedden betFIRST Sport

6 april 2021
par Evi

Commerciële inhoud | 18+

betFIRST Sport is erg bekend voor zijn ruime aanbod aan sportwedstrijden. Je kan er inzetten op virtuele weddenschappen, live weddenschappen en nog veel meer. Op deze pagina kom je alles te weten over betFIRST Sport.

betfirst sport

Welkomstbonussen betFIRST Sport

Nieuwe spelers die zich inschrijven bij betFIRST kunnen genieten van een welkomstbonus. Je eerste storting wordt dus meteen verdubbeld.

Wil je inzetten op de verschillende sportweddenschappen? Dan heb je na je eerste storting al meteen heel wat gratis bonusgeld bij betFIRST. Zo maak je meer kans om te winnen en kun je nog meer inzetten op je favoriete sporten.

Hoe verkrijg je de welkomstbonus betFIRST Sport?

Hoe verkrijg je nu zo’n betFIRST welkomstbonus? Heel eenvoudig door de volgende stappen te volgen:

 1. Ga naar de website van betFIRST en schrijf je in.
 2. Vervolledig het registratieformulier met je persoonlijke info.
 3. Bevestig je registratie via de bevestigingslink in je mailbox.
 4. Log in en doe een eerste storting op je account.
 5. Profiteer van de welkomstbonus voor sportweddenschappen.

Voorwaarden en condities

Net zoals de meeste andere bonussen, zijn er ook een aantal voorwaarden en condities verbonden aan de betFIRST welkomstbonus Sport. In het volgende overzicht vind je de voornaamste condities terug:

 • De welkomstbonus is enkel voorbehouden voor nieuwe spelers en is enkel geldig op de eerste storting.
 • Na je registratie krijg je 24 uur de tijd om je eerste storting over te maken.
 • Stortingen via Neteller of Skrill die buiten België gebeuren tellen niet mee voor de welkomstbonus.
 • Je dient de bonus twee keer rond te spelen aan een minimale quotering van 1.4.

Hoe op sport wedden betFIRST: beschikbare wedstrijden

betFIRST biedt zijn spelers een heel divers en groot aanbod aan verschillende sportweddenschappen. Je kan er gokken op tal van bekende en minder bekende sporten, zowel live als virtueel. Je kan via betFIRST TV genieten van de live streaming waar je duizenden wedstrijden per jaar kan volgen en dat is lang nog niet alles.

Aanbod sportweddenschappen

Als je gaat kijken in de rubriek ‘Sport’ zie je een lange lijst met allemaal verschillende sporten om op te wedden. Het aanbod gaat van voetbal en tennis, tot basketbal, wielrennen, cricket, darten, football, golf, handbal, honkbal en minder bekende sporten zoals surfen, schaken en floorball.

Alle mogelijke wedstrijden vind je hier terug. Je hebt de mogelijkheid om live in te zetten voor of tijdens de wedstrijd en je kan ook virtueel gokken in een aparte rubriek.

Soorten sportweddenschappen online sport betFIRST

Zoals bij elke grote aanbieder kun je ook bij betFIRST verschillende soorten weddenschappen plaatsen. Zo heb je enkelvoudige weddenschappen, gecombineerde weddenschappen en systeemweddenschappen. Voor ieder wat wils.

betFIRST TV Live Streaming

Wil je je favoriete wedstrijd live streamen? Dan kun je terecht bij betFIRST TV. Via dit platform kun je alle belangrijke wedstrijden live volgen. Zowel voetbal, tennis, basketbal, volleybal, handbal, tafeltennis, ijshockey en veldhockey zijn hier aanwezig.

Om gebruik te kunnen maken van betFIRST TV moet je ingeschreven zijn en een minimaal bedrag van € 5 op je account hebben staan. Nog een andere voorwaarde is dat je in de 48 uur voor de wedstrijd een inzet hebt geplaatst.

betFIRST Sport Prono Foot

Trouwe spelers van betFIRST kunnen wekelijks deelnemen aan de Prono Foot. Dit is een spel waarmee je sportwedstrijden kan voorspellen. Je kan dan inzetten op één of meerdere roosters van 6, 11 of 15 voetbalwedstrijden. Neem je deel aan het rooster van bijvoorbeeld 6 wedstrijden, dan houdt dit in dat je de resultaten van deze 6 wedstrijden voorspelt.

Als je wint kun je de prijzenpot winnen die gebaseerd wordt op het totaal aantal weddenschappen. Je maakt dus kans om een grote jackpot te winnen als je meedoet met de Prono Foot.

betFIRST mobiele app

Gebruikers die liever mobiel inzetten op sportwedstrijden kunnen de betFIRST mobiele app downloaden. De app biedt een even groot aanbod aan spellen en je kan er ook live weddenschappen op plaatsen en streamen.

De betFIRST app kan gedownload worden op iOS en Android apparaten. Bovendien zijn er tal van verschillende functies. Zo kun je live statistieken bekijken, veilig stortingen doen en genieten van speciale promoties.

betFIRST mobiele app

Klantenservice

Als je met vragen of problemen zit, kun je vlot contact opnemen met de klantenservice van betFIRST. Een medewerker contacteren kun je doen op de volgende manieren:

 • Telefonisch: +32 (0) 78 48 05 97
 • Per mail: info@betfirst.be
 • Via de live chat
 • Per fax: 02 400 29 80
 • Per brief: betFIRST SAVEGAS, Frankenstraat 79, 1040 Brussel, België

Veel gestelde vragen

Is er momenteel een betFIRST sport bonus beschikbaar?

Ja, de betFIRST sport bonus kun je verkrijgen als je een nieuwe speler bent en een eerste storting doet op je account.

Is er een sport handleiding op de website van betFIRST?

In de algemene voorwaarden op de website van betFIRST vind je alle uitleg over het verloop van de spellen.

Ik heb een probleem met mijn sportweddenschap, wat moet ik doen?

Kijk eerst de algemene voorwaarden eens na om te controleren of je niets over het hoofd ziet. Vind je zelf geen oplossing? Neem dan contact op met de klantendienst.

Waar kan ik de winkansen van de sportweddenschappen terugvinden?

Die vind je terug op de website van betFIRST.

Share Button
 • Spelen op Betfirst

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp